• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    DWHG10 / 16/22/25/32 séri SOLENOID pilot dioperasikeun arah valves

    Pondok Description:

    DWHG series are solenoid pilot operated spool type valves . This series are used to control the start ,stop and direction of flow.


    jéntré produk

    Tags produk

    runtuyan DWHG anu solenoid pilot dioperasikeun tipe spool valves. runtuyan ieu dipaké pikeun ngadalikeun mimiti, ngeureunkeun jeung arah aliran.

    ukuran 10 16 22 25 32
    Max tekanan operasi PAB (MPa) 31,5 35 31,5 35 35
    Externally lemes T Port (MPa) 31,5 25 25 25 25
    Internal lemes T Port (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
    (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16
    Externally lemes Y Port (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
    (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16
    Mnt. tekanan Pilot (MPa) 0.45-1 0.45-1.3 0.45-1 0.45-1 0.45-1
    Max. Laju ngalir (L / mnt) 160 300 450 650 1100
    Beurat (KGS) 6.7 9,5 12 18 38,5
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface casting permukaan phosphating
    kabersihan minyak NAS1638 kelas 9 na ISO4406 kelas 20/18/15

    ngagambarkeun kurva ciri: Type 4DWHG10 ... (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    777

    ngagambarkeun kurva ciri: Type 4DWHG16 ... (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    888

    ngagambarkeun kurva ciri: Type 4DWHG22 ... (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    999

    ngagambarkeun kurva ciri: Type 4DWHG25 ... (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    101010

    ngagambarkeun kurva ciri: Type 4DWHG32 ... (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    111111

     

    lambang Spool

    5555

    suplai cairan Pilot

    6666

    1,4DWHG10
    (1) internal pilot jeung pilot éksternal: The "P" port kalawan M6 screw 3 nyaeta pilot éksternal, pikeun ngarobah klep kana pilot internal, anu M6 screw 3 kudu dipiceun.
    (2) solokan internal tur solokan éksternal: Nyoplokkeun nu baud 1, masang M6 screw 2 nyaeta solokan éksternal, unscrew nu M6 screew 2 nyaeta solokan internal.

    2,4DWHG16
    (1) pilot internal sarta pilot éksternal: Nyoplokkeun panutup sideward, masang pin ka ngidinan "P" port kalawan posisi kabuka nyaeta pilot internal, pikeun ngarobah pin ka port "P" kalayan posisi plugged nyaeta solokan éksternal.
    (2) solokan internal tur solokan éksternal: Nyoplokkeun nu baud 1 sarta masang M6 screw 2 nyaeta solokan éksternal, unscrew nu M6 screw 2 nyaeta solokan internal.

    suplai cairan Pilot

    7777

    3,4DWHG25
    (1) pilot internal sarta pilot éksternal: Nyoplokkeun panutup sideward, masang M6 screw 1 nyaeta pilot éksternal, unscrew nu M6 screw 2 nyaeta pilot internal.
    (2) solokan internal tur solokan éksternal: Nyoplokkeun nu M6 screw 2 di "T" port dina luhureun klep utama solokan internal, masang M6 screw 2 nyaeta solokan éksternal.
    4,4DWHG32
    1, pilot internal sarta pilot éksternal: Masang nu M6 screw 1 dina "P" port dina luhureun klep utama pilot éksternal; nyoplokkeun M6 screw 1 nyaeta pilot internal.
    2, solokan internal tur solokan éksternal: Nyoplokkeun nu M6 screw 2 di "T" port dina luhureun klep utama solokan éksternal; masang M6 screw 2 nyaeta solokan internal.
    CATETAN: 1.The "X" port dina plat base kudu plugged lamun pilot internal.
    2.The "Y" port dina plat base kudu plugged lamun solokan internal.

    Dimensi Instalasi 4DWHG10 Subplate

    8888

    9999

     

    Dimensi Instalasi 4DWHG16 Subplate

    1111111

     

    Set klep urang screw
    4 of M10 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 75Nm.
    2 of M6 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 15.5Nm.
    O-ring keur PTAB Port: φ26 × 2,4
    O-ring keur XYL Port: φ15 × 1.9

    Dimensi Instalasi 4DWHG22 Subplate

    222222

     

    Set klep urang screw
    6 of M12 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 130Nm.
    O-ring keur PTAB Port: φ31 × 3.1
    O-ring keur XY Port: φ25 × 3.1

    Dimensi Instalasi 4DWHG25 Subplate

    3333333

    Set klep urang screw
    6 of M12 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 130Nm.
    O-ring keur PTAB Port: φ34 × 3.1
    O-ring keur XY Port: φ25 × 3.1

    Dimensi Instalasi 4DWHG32 Subplate

    1111

    Set klep urang screw
    6 of M20 × 80 GB / T70.1-2000 12,9 Tightening torsi Ma = 430Nm.
    O-ring keur PTAB Port: φ42 × 3
    O-ring keur XY Port: φ19 × 3

    dimensi instalasi

    2222

    3333


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    produk patali

      panalungtikan AYEUNA
      • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

      WhatsApp Online Chat !