• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    DWG6 runtuyan SOLENOID dioperasikeun arah kontrol valves

    Pondok Description:

    DWG6 series directional control valves are solenoid operated directional spool valves ,these valves are used to the start ,stop and direct flow.


    jéntré produk

    Tags produk

    runtuyan DWG6 valves kontrol arah anu solenoid dioperasikeun valves arah spool, valves ieu dipaké pikeun mimiti, ngeureunkeun jeung aliran langsung.

    data teknis

    ukuran 6
    Laju Max.flow (L / mnt) 60
    tekanan operasi (MPa) A, port minyak B, P 31,5
    port minyak T 16
    Tanpa cecekelan / Jeung HandleWeight (KGS) 1.6 / 2.2
    2.2 / 2.8
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface casting permukaan phosphating

    ngagambarkeun kurva ciri (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃ [104 ± 9])

    222

    lambang Spool

    333

    Dimensi Instalasi DWG6 Subplate

    444

    DWG6-El Dimensi Instalasi Subplate

    555

    Dimensi Instalasi DWG6 Subplate

    666


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    produk patali

      panalungtikan AYEUNA
      • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

      WhatsApp Online Chat !