• Telefoni: +86-574-86361966
 • E-mail: info@nshpv.com
  • sns03
  • sns04
  • sns06
  • sns01
  • sns02

  DWHG10/16/22/25/32 SERIA SOLENOID ME PILOT DREJTUESE

  Përshkrim i shkurtër:

  Seritë DWHG janë valvola të tipit bobina që operojnë pilot me solenoid.Kjo seri përdoret për të kontrolluar fillimin, ndalimin dhe drejtimin e rrjedhës.


  Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Seritë DWHG janë valvola të tipit bobina që operojnë pilot me solenoid.Kjo seri përdoret për të kontrolluar fillimin, ndalimin dhe drejtimin e rrjedhës.

  Madhësia 10 16 22 25 32
  Presioni maksimal i funksionimit PAB (MPa) 31.5 35 31.5 35 35
  Porta T e kulluar nga jashtë (MPa) 31.5 25 25 25 25
  Porta T e kulluar nga brenda (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
  (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16
  Porta Y e kulluar nga jashtë (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
  (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16 (DC)-16
  Min.Presioni pilot (MPa) 0,45-1 0,45-1,3 0,45-1 0,45-1 0,45-1
  Maks.shpejtësia e rrjedhës (L/min) 160 300 450 650 1100
  Pesha (KGS) 6.7 9.5 12 18 38.5
  Trupi i valvulës (Materiali) Trajtimi i sipërfaqes derdhja e sipërfaqes fosfatuese
  Pastërtia e vajit NAS1638 klasa 9 dhe ISO4406 klasa 20/18/15

  Kurbat karakteristike: Lloji 4DWHG10… (e matur me HLP46, Voil=40℃±5℃)

  777

  Kurbat karakteristike: Lloji 4DWHG16… (e matur me HLP46, Voil=40℃±5℃)

  888

  Kurbat karakteristike: Lloji 4DWHG22… (e matur me HLP46, Voil=40℃±5℃)

  999

  Kurbat karakteristike: Lloji 4DWHG25… (e matur me HLP46, Voil=40℃±5℃)

  101010

  Kurbat karakteristike: Lloji 4DWHG32… (e matur me HLP46, Voil=40℃±5℃)

  111111

   

  Simbolet e bobinës

  5555

  Furnizimi me lëng pilot

  6666

  1, 4DWHG10
  (1) Pilot i brendshëm dhe pilot i jashtëm: Porta "P" me vidë M6 3 është pilot i jashtëm, për të kthyer valvulën në pilot të brendshëm, vidhosja M6 3 duhet të hiqet.
  (2) Kullimi i brendshëm dhe kullimi i jashtëm: Heqja e bulonës 1, për të instaluar vidhosja M6 2 është kullim i jashtëm, zhvidhosni vidën M6 2 është kullim i brendshëm.

  2, 4DWHG16
  (1) Pilot i brendshëm dhe pilot i jashtëm: Heqja e kapakut anash, instalimi i kunjit për të lejuar portën "P" me pozicion të hapur është pilot i brendshëm, për të kthyer kunjin në portën "P" me pozicion të mbyllur është kullimi i jashtëm.
  (2) Kullimi i brendshëm dhe kullimi i jashtëm: Heqja e bulonës 1 dhe instalimi i vidës M6 2 është kullim i jashtëm, hiqni vidhosën M6 2 është kullim i brendshëm.

  Furnizimi me lëng pilot

  7777

  3, 4DWHG25
  (1) Pilot i brendshëm dhe pilot i jashtëm: Heqja e kapakut anash, instalimi i vidës M6 1 është pilot i jashtëm, zhvidhosni vidën M6 2 është pilot i brendshëm.
  (2) Kullimi i brendshëm dhe kullimi i jashtëm: Heqja e vidhos M6 2 në portën "T" në pjesën e sipërme të valvulës kryesore është kullim i brendshëm, instalimi i vidës M6 2 është kullim i jashtëm.
  4, 4DWHG32
  1, Pilot i brendshëm dhe pilot i jashtëm: Instalimi i vidës M6 1 në portën "P" në pjesën e sipërme të valvulës kryesore është pilot i jashtëm; heqja e vidës M6 1 është pilot i brendshëm.
  2, Kullimi i brendshëm dhe kullimi i jashtëm: Heqja e vidhos M6 2 në portën "T" në pjesën e sipërme të valvulës kryesore është kullim i jashtëm; instalimi i vidës M6 2 është kullim i brendshëm.
  SHËNIM: 1. Porta "X" në pllakën bazë duhet të mbyllet nëse pilot i brendshëm.
  2. Porta "Y" në pllakën e bazës duhet të mbyllet në rast të shkarkimit të brendshëm.

  4DWHG10 Dimensionet e instalimit të nënpllakës

  8888

  9999

   

  4DWHG16 Dimensionet e instalimit të nënpllakës

  1111111

   

  Vidhosja e vendosjes së valvulës
  4 nga M10×60 GB/T70.1-12.9 Çift rrotullues shtrëngues Ma=75Nm.
  2 nga M6×60 GB/T70.1-12.9 Çift rrotullues shtrëngues Ma=15.5Nm.
  Unaza O për portën PTAB: φ26×2.4
  Unaza O për portën XYL: φ15×1.9

  4DWHG22 Dimensionet e instalimit të nënpllakës

  222222

   

  Vidhosja e vendosjes së valvulës
  6 nga M12×60 GB/T70.1-12.9 Çift rrotullues shtrëngues Ma=130Nm.
  Unaza O për portën PTAB: φ31×3.1
  Unaza O për portën XY: φ25×3.1

  4DWHG25 Dimensionet e instalimit të nënpllakës

  3333333

  Vidhosja e vendosjes së valvulës
  6 nga M12×60 GB/T70.1-12.9 Çift rrotullues shtrëngues Ma=130Nm.
  Unaza O për portën PTAB: φ34×3.1
  Unaza O për portën XY: φ25×3.1

  4DWHG32 Dimensionet e instalimit të nënpllakës

  1111

  Vidhosja e vendosjes së valvulës
  6 e M20×80 GB/T70.1-2000 12.9 Çift rrotullues shtrëngues Ma=430Nm.
  Unaza O për portën PTAB: φ42×3
  Unaza O për portën XY: φ19×3

  Dimensionet e instalimit

  2222

  3333


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Na dërgoni mesazhin tuaj:

  KËRKESË TANI
  • * CAPTCHA:Ju lutemi zgjidhniKamion

  PRODUKTET LIDHUR

  KËRKESË TANI
  • * CAPTCHA:Ju lutemi zgjidhniYll

  WhatsApp Online Chat!