• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    DIVERTERS MOP.06.6 aliran

    Pondok Description:

    32

    The stackable circuit selector valves, type MOP.06.6,allows one single drive of 6 users with 5 elements connected in series. As they are moved from high performances solenoids they don’t need the external drainage . This valves can manage high hydraulic powers with a minimal pressure drop.


    jéntré produk

    Tags produk

    The valves circuit pamilihan stackable, tipe MOP.06.6, ngamungkinkeun hiji drive tunggal pamaké 6 kalawan 5 elemen nyambung dina séri. Sabab nu dipindahkeun ti pagelaran tinggi solenoids maranéhna teu kedah di drainase éksternal. valves Ieu bisa ngatur kakuatan hidrolik tinggi ku serelek tekanan minimal.

    model MOP.06.6
    Laju Max Aliran (L / mnt) 50
    tekanan operasi Max (MPa) 25
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface (Casting) permukaan phosphating
    kabersihan minyak NAS1638 kelas 9 na ISO4406 kelas 20/18/15

    ngagambarkeun kurva ciri (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    11

     

    Dimensi instalasi

    444

    555


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !