• Telpon: + 86-574-86361966
  • E-mail: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    DWHG10 / 16/22/25/32 SERIES SOLENOID pilot dilakokno pituduh klep

    Short Description:

    DWHG series are solenoid pilot operated spool type valves . This series are used to control the start ,stop and direction of flow.


    Detail produk

    Tags Product

    seri DWHG sing Solenoid pilot dilakokno jinis spool klep. Seri iki digunakake kanggo ngontrol wiwitan, mungkasi lan arah aliran.

    Size 10 16 22 25 32
    Max meksa operasi PAB (MPa) 31.5 35 31.5 35 35
    Externally lemes T Port (MPa) 31.5 25 25 25 25
    Sacara internal lemes T Port (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
    (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16
    Externally lemes Y Port (MPa) (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10 (AC) -10
    (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16 (DC) -16
    Min. meksa pilot (MPa) 0.45-1 0.45-1.3 0.45-1 0.45-1 0.45-1
    Max. aliran tarif (L / min) 160 300 450 650 1100
    Bobot (KGS) 6.7 9,5 12 18 38.5
    Tutup awak (Material) perawatan lumahing casting lumahing phosphating
    kebersihan Oil NAS1638 kelas 9 lan ISO4406 kelas 20/18/15

    kurva karakteristik: Koleksi 4DWHG10 ... (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    777

    kurva karakteristik: Koleksi 4DWHG16 ... (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    888

    kurva karakteristik: Koleksi 4DWHG22 ... (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    999

    kurva karakteristik: Koleksi 4DWHG25 ... (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    101010

    kurva karakteristik: Koleksi 4DWHG32 ... (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    111111

     

    simbol spool

    5555

    sumber adi Pilot

    6666

    1,4DWHG10
    (1) Internal pilot lan pilot external: The "P" port karo M6 meneng 3 pilot external, Ngonversi tutup menyang pilot internal, M6 meneng 3 kudu dibusak.
    (2) saluran Internal lan saluran external: Njabut bolt 1, kanggo nginstal M6 meneng 2 saluran external, ngeculake M6 screew 2 saluran internal.

    2,4DWHG16
    (1) pilot Internal lan pilot external: Njabut tutup sideward, nginstall pin kanggo ngidini "P" port karo posisi mbukak pilot internal, kanggo ngowahi pin menyang port "P" karo posisi kepasang saluran external.
    (2) saluran Internal lan saluran external: Njabut bolt 1 lan nginstall M6 meneng 2 saluran external, ngeculake M6 meneng 2 saluran internal.

    sumber adi Pilot

    7777

    3,4DWHG25
    (1) pilot Internal lan pilot external: Njabut tutup sideward, nginstall M6 meneng 1 pilot external, ngeculake M6 meneng 2 pilot internal.
    (2) saluran Internal lan saluran external: Njabut M6 meneng 2 ing "T" port ing ndhuwur tutup utama saluran internal, nginstall M6 meneng 2 saluran external.
    4,4DWHG32
    1, pilot Internal lan pilot external: Nginstal M6 meneng 1 ing "P" port ing ndhuwur tutup utama pilot external; njabut M6 meneng 1 pilot internal.
    2, saluran Internal lan saluran external: Njabut M6 meneng 2 ing "T" port ing ndhuwur tutup utama saluran external; nginstall M6 meneng 2 saluran internal.
    CATETAN: 1.The "X" port ing cawan kudu kepasang yen pilot internal.
    2.The "Y" port ing cawan kudu kepasang yen saluran internal.

    Ukuran Instalasi 4DWHG10 Subplate

    8888

    9999

     

    Ukuran Instalasi 4DWHG16 Subplate

    1111111

     

    Pesawat tutup kang meneng
    4 of M10 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 75Nm.
    2 of M6 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 15.5Nm.
    O-ring PTAB Port: φ26 × 2.4
    O-ring XYL Port: φ15 × 1.9

    Ukuran Instalasi 4DWHG22 Subplate

    222222

     

    Pesawat tutup kang meneng
    6 of M12 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 130Nm.
    O-ring PTAB Port: φ31 × 3.1
    O-ring XY Port: φ25 × 3.1

    Ukuran Instalasi 4DWHG25 Subplate

    3333333

    Pesawat tutup kang meneng
    6 of M12 × 60 GB / T70.1-12.9 Tightening torsi Ma = 130Nm.
    O-ring PTAB Port: φ34 × 3.1
    O-ring XY Port: φ25 × 3.1

    Ukuran Instalasi 4DWHG32 Subplate

    1111

    Pesawat tutup kang meneng
    6 of M20 × 80 GB / T70.1-2000 12.9 Tightening torsi Ma = 430Nm.
    O-ring PTAB Port: φ42 × 3
    O-ring XY Port: φ19 × 3

    dimensi instalasi

    2222

    3333


  • : Previous
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    PRODUCTS RELATED

      PANALITEN SAIKI
      • * Captcha: Pilih Star

      WhatsApp Online Chat !