• Telpon: + 86-574-86361966
  • E-mail: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    DIVERTERS MOP.06.6 FLOW

    Short Description:

    32

    The stackable circuit selector valves, type MOP.06.6,allows one single drive of 6 users with 5 elements connected in series. As they are moved from high performances solenoids they don’t need the external drainage . This valves can manage high hydraulic powers with a minimal pressure drop.


    Detail produk

    Tags Product

    Klep sirkuit pamilih stackable, jinis MOP.06.6, ngidini siji drive siji saka kedhaftar 6 karo 5 unsur disambungake ing seri. Nalika lagi dipindhah saka pagelaran dhuwur Solenoids padha ora perlu got external. klep iki bisa ngatur kakuwasan hydraulic dhuwur karo gulung meksa tithik.

    model MOP.06.6
    rate Max mili (L / min) 50
    meksa operasi Max (MPa) 25
    Tutup awak (Material) perawatan lumahing (Casting) lumahing phosphating
    kebersihan Oil NAS1638 kelas 9 lan ISO4406 kelas 20/18/15

    kurva karakteristik (diukur karo HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    11

     

    Ukuran instalasi

    444

    555


  • : Previous
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !