• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    PB ... K runtuyan nyolok-IN pilot dikawasa valves tekanan relief

    Pondok Description:

    39

    PB…K series are pilot operated relief valves used to limit pressure in a hydraulic system.


    jéntré produk

    Tags produk

    PB ... K séri anu pilot dioperasikeun valves relief dipaké pikeun ngawatesan tekanan dina sistem hidrolik.

    data teknis

    ukuran 6 10 20
    tekanan operasi (Mpa) 31,5
    Atur tekanan (Mpa) Nepi ka 5,10,20,31,5
    Laju Max .flow (L / mnt) 60 100 300
    hawa cairan (℃) -20 ~ 70
    akurasi Filtration (μm) 25
    Beurat (KGS) 0,22 0,3 0,35
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface Awak baja Surface Hideung Oksida
    kabersihan minyak NAS1638 kelas 9 na ISO4406 kelas 20/18/15

    dimensi instalasi

    111

    222

    333


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !