• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    FG throttle valves / FK valves throttle parios

    Pondok Description:

    44

    FG/FK series throttle/throttle check valves mounted on the oil pipe lines di-rectly.FG throttle valve is used to regulate flow by turning adjustment sleeve.FK throttle check valve is used to control flow in one direction and allow free flow in the opposite.


    jéntré produk

    Tags produk

    FG / FK runtuyan throttle / throttle valves dipariksa dipasang dina garis pipe minyak di-rectly.FG throttle klep ieu dipaké pikeun ngatur aliran kucara adjustment sleeve.FK throttle dipariksa klep ieu dipaké pikeun ngadalikeun aliran dina hiji arah sarta ngidinan aliran bébas dina sabalikna.

    data teknis

    ukuran 6 8 10 15 20 25 30
    tekanan operasi (Mpa) 31,5 31,5 31,5 31,5 31,5 31,5 31,5
    Ngalir laju (L / mnt) 15 30 50 125 200 300 400
    inci G1 / 4 " G3 / 8 " G1 / 2 " G3 / 4 " G1 " G1 1/4 " G1 1/2 "
    métrik M14 x 1,5 M18 x 1,5 M22 x 1,5 M27 x 2 M33 x 2 M42 x 2 M48 x 2
    Berekah tekanan tina klep cek 0.05MPa
    FK Beurat (KGS) 0,3 0,4 0.7 1.3 2.3 3,8 4,8
    FG Beurat (KGS)

    FG / FK teken

    333

    444


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    produk patali

      panalungtikan AYEUNA
      • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

      WhatsApp Online Chat !