• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    Outlet elemen TMWE6

    Pondok Description:

    12


    jéntré produk

    Tags produk

    data teknis

    Laju Max.flow (L / mnt) 50
    tekanan 0perating (Mpa) 25
    0il kabersihan Nas kelas 1638 级 jeung kelas ISO4406 20/18/15

    Dimensi instalasi

    7777


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !