• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    KVH6-MB MANNUALLY dioperasikeun aliran DIVERTER

    Pondok Description:

    25


    jéntré produk

    Tags produk

    data teknis

    tekanan operasi (Mpa) P1.P2.ABCD: 25 Y: 5
    Laju Max .flow (L / mnt) 50
    kabersihan minyak NAS1638 kelas 9 na ISO4406 kelas 20/18/15
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface casting permukaan phosphating

    7777

    dimensi instalasi

    8888

    9999

     


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !