• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    IHDR dual cross relief klep

    Pondok Description:

    23


    jéntré produk

    Tags produk

    data teknis

    model IHDR-3/8 IHDR-1/2
    Laju Max .flow (L / mnt) 45 60
    tekanan operasi (Mpa) 31,5
    kabersihan minyak
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface (Awak Steel) Surface jelas séng plating

    Dimensi instalasi

    qwrqwe1111

    model G L1 L2 L3 H P M D abdi
    IHDR-3/8 G3 / 8 205 85 38 30 54 70 9 S4
    IHDR-1/2  G1 / 2 216 85 44 32 60 88 9 S4

  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    produk patali

      panalungtikan AYEUNA
      • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

      WhatsApp Online Chat !