• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    HVC-3 / 2-10 arah valves garis ningkatna

    Pondok Description:

    26


    jéntré produk

    Tags produk

    data teknis

    model HVC-3 / 2-10
    Laju Max Aliran (L / mnt) 80
    tekanan operasi Max (MPa) 21
    Klep awak (Bahan) perlakuan Surface (Casting) permukaan phosphating
    kabersihan minyak NAS1638 kelas 9 na ISO4406 kelas 20/18/15

    ngagambarkeun kurva ciri (diukur kalawan HLP46, Voil = 40 ℃ ± 5 ℃)

    3333

     

    Dimensi instalasi

    4444

    5555


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !