• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    Taros Kami

    Ningbo HanShang hidrolik Co., Ltd.

    alamat

    No 118 Qiancheng Jalan, Zhenhai,

    Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina

    Surélék

    info@nshpv.com

    telepon

    Tel: + 86-574-86361966

    Fax: + 86-574-86361266 

    Whatsapp: + 86-13248606363

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Sabtu: 10am mun 2pm

    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !