• Telepon: + 86-574-86361966
  • Surélék: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    Tentang Kami

    hanshangabout (1)

    Ningbo hanshang ko hidrolik., LTD  diadegkeun dina 1988 mangrupa perusahaan kaasup R & D jeung pabrik valves hidrolik sarta Sistem hidrolik, nyertakeun wewengkon 12000 méter pasagi. Urang kudu leuwih ti 100 susunan alat manufaktur utama, kayaning CNC lathes digital, puseur machining,-precision tinggi mesin grinding na precision tinggi honing mesin jeung sajabana 
    Hanshang hidrolik owns tim hiji R & D perdana di tim China.The R & D employs software simulasi cairan unggulan AMESim.FLUENT.Matlab na 3D software design modél Solidworks, nu bisa mastikeun kacida-efisien, kacida-reliabiliti, kacida-akurasi produts 'R & D. 
    Manajemén urang geus dilaksanakeun modél administrasi ERP, sarta diala teh sertifikasi of ISO9001: 2008 sarta sertipikat CE.

    Nyieun mérek pangalusna dina widang hidrolik mangrupakeun udagan hydraulics hanhang. Anjeun tampi nganjang parusahaan urang keur gawé babarengan bisnis.


    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !