• Telefoni: +86-574-86361966
  • E-mail: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    A alavai hydraulice matua'i na'o se "masini e mafai ona fetu'una'i hydraulic tete'e", leai se isi mea, e le itiiti ifo.O valve hydraulic uma e tatau ona mafai ona "faʻafetaui le teteʻe o le hydraulic", ma e naʻo le faia o lenei mea, e aunoa ma se faʻalavelave.Amata mai i lenei fatu, e faigofie ma manino le malamalama i valve hydraulic, aemaise lava, o nisi valve tuʻufaʻatasia i masini faufale, o nisi o valve hydraulic ma fausaga faʻalavelave, i le faʻaogaina o le hydraulic system, atonu e iai ni aʻafiaga eseese i lalo o tulaga faigaluega ma mea faʻapitoa.

    Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi faʻaonaponei i aso nei, o le ituaiga oalavai hydraulic e pupula.O atunuu eseese ma e oo lava i kamupani eseese i le atunuu lava e tasi e eseese faʻavasegaga o valve hydraulic.O le faatonu o lenei tusiga e faia se otootoga puupuu e faʻatatau i ituaiga o valve masani i luga o le maketi mo faʻamatalaga:

    1. E mafai ona vaevaeina alavai e tasi-auala i alavai masani e tasi ma alavai e tasi le auala e pulea ai le hydraulic.O alavai masani e tasi-auala e faʻatagaina ai le tafe o le vai e ui atu i le tasi itu, ma e mafai foi ona tafe i tua i lalo ole aʻafiaga o le pailate faʻamalosi.
    2. E mafai e le valve shuttle ona maua le tafe mai le lua punaoa eseese ma tuʻuina atu le mamafa maualuga i se tasi fafo.E masani ona fa'aogaina va'a fe'avea'i i va'aiga fa'alogoina o uta ma ta'avale suau'u taofi.E aofia ai le polo ituaiga, nofoa valve ituaiga ma spool valve type.
    3. O le valve overflow e eseese faʻaoga i taimi eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faiga faʻatonutonuina o le saosaoa o le pamu, o le valve o loʻo faʻaaogaina e taofi ai le mamafa o le masini eletise (o lona uiga, o le mamafa o le pamu hydraulic) faifai pea, ma faʻafefe ai le tafe sili atu o le pamu eletise i tua. le tane.I le taimi nei, o le valve o loʻo faʻaaogaina mo le mamafa faifaipea.Fa'aogaina o le Valve.
    4. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mamafa o se valve faʻamalosi e faʻaogaina ai le tafe o le vai e tafe i totonu o le va e maua ai le gau o le mamafa, ina ia maualalo ifo le mamafa o le fafo nai lo le faʻaulufale.E tusa ai ma manaʻoga fetuunaiga eseese, e mafai ona vaevaeina le valve faʻaitiitia o le mamafa i se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mamafa o le paʻu, o le faʻamautu o le faʻaitiitia o le valve ma le faʻamaufaʻailoga faʻaititia o le valve.
    5. O le galuega a le faʻasologa o le valve o le faʻaaogaina lea o le suauu e fai ma faʻailoga e pulea ai le faʻaogaina o le suauʻu.Ua fa'aigoaina ona o lo'o fa'aaogaina e pulea ai le fa'asologa o gaioiga a le tele o actuators.Fa'asologa o alatoto ua vaevaeina i le tu'u sa'o ma le pailate-fa'agaoioia ituaiga.
    6. O le valve counterbalance o se tasi lea o oloa sili ona lelei i totonu o le alamanuia hydraulic.O le tele o tagata e fiafia e faʻalavelave le filifiliga o le paleni valve, ma o lea e mumusu ai e fai se filifiliga.

    Auina mai lau savali ia i matou:

    FESILI NEI
    • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFetu


    Taimi meli: Feb-26-2021
    FESILI NEI
    • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFale

    WhatsApp Online Chat!