• Telpon: + 86-574-86361966
  • E-mail: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    Z2FDS SERIES pindho klep katup mriksa

    Short Description:

    TIM图片20180711143507

    Z2FDS series double throttle/check valves are used to restrict flow in one direction while allowing free-flow in the opposite direction as check valves.


    Detail produk

    Tags Product

    seri Z2FDS pindho klep katup / mriksa sing digunakake kanggo matesi aliran ing siji arah nalika saéngga free-aliran ing arah ngelawan minangka klep mriksa.

    Size 6 10 16 22
    meksa Operating (MPa)  31.5  31.5  31.5  31.5 
    Aliran tingkat (L / min) 80 160 250 350
    sawetara suhu adi (℃) -30 ~ 80 ℃ -30 ~ 80 ℃ -30 ~ 80 ℃ -30 ~ 80 ℃
    Bobot (KGS) 1 2.2 4.7 8
    Tutup awak (Material) perawatan lumahing casting lumahing phosphating
    kebersihan Oil NAS1638 kelas 9 lan ISO4406 kelas 20/18/15

    2222

    Z2FDS6 Ukuran njaba lan Fittings

    3333

    Z2FDS10 Ukuran njaba lan Fittings

    4444

    Z2FDS16 Ukuran njaba lan Fittings

    5555

    Z2FDS22 Ukuran njaba lan Fittings

    6666


  • : Previous
  • : Next

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !