• Telpon: + 86-574-86361966
  • E-mail: info@nshpv.com
    • sns03
    • sns04
    • sns06
    • sns01
    • sns02

    Babagan awake dhewe

    hanshangabout (1)

    Ningbo hanshang co hydraulic., LTD  didegaké ing taun 1988 minangka perusahaan kalebu R & D lan Pabrik klep hydraulic lan sistem hydraulic, kalebu area 12000 meter. We kudu luwih saka 100 Sets peralatan Manufaktur utama, kayata CNC kangeroo digital, pusat mesin,-dhuwur tliti mesin grinding lan tliti dhuwur Honing mesin etc. 
    Hanshang hydraulic ndarbeni tim siji R & D Perdana ing tim China.The R & D ngandhut lunak simulasi adi banget AMESim.FLUENT.Matlab lan 3D lunak desain model SolidWorks, kang bisa mesthekake efisien, Highly-linuwih, Highly-akurasi produts 'R & D. 
    Manajemen Kita wis dipun ginakaken model administrasi ERP, lan pikantuk sertifikat saka ISO9001: 2008 lan certificate CE.

    Nggawe account paling apik ing lapangan hydraulic iku target hidraulik hanhang. Sampeyan dipun tampi kanggo ngunjungi perusahaan kita sama bisnis.


    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !